info.movetoflow@gmail.com

Wie ben ik

Dans is mijn hele leven al een rode draad geweest. Als kind hield ik me bezig met moderne dans en jazz ballet en had ik een interesse voor de diverse volksdansen uit verschillende landen. Later volgde ik 6 jaar flamenco lessen.

Ongeveer 14 jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor de Oriëntaalse dans. Ik volgde 2 jaar de opleiding tot dansdocente en besloot aansluitend om een paar jaar intensief diverse lessen te nemen bij Shahrazad in Keulen. Later volgde ik trainingen bij Banafsheh Sayyad en Hilal Dance. Naast deze docenten liet ik mij inspireren bij vele andere binnen-en buitenlandse docenten.

Vanaf 2011 kwam Yoga dagelijks in mijn leven. Ik behaalde de opleiding tot Hatha Yoga docente en volgde ook diverse bijscholingen bij verschillende docenten. In 2018 behaalde ik mij KRI international Kundalini Yoga teachter training. Ook behaalde ik het certificaat Yoga Nidra docente bij Raja Yoga Opleidingen.

Naast de training tot coach die ik volgde, heb ik trainingen gedaan in Authentic Movement, Laban Movement Analysis en danstherapie.

Met veel liefde voor mijn vak en de mensen die mee doen geef ik al ongeveer 9 jaar alle lessen, deels aan eigen groepen, deels op freelance basis en deels aan bedrijven (bijvoorbeeld bij Pon Dealer Leusden en Hydrologic in Amersfoort). Ik geef Yoga Flow, Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yin Yoga Nidra, Hot Yoga, Yoga-Pilates, Relaxercise, Oriental bellydance en een paar keer per jaar organiseer ik workshops Dervish whirling.Balans voor het lichaam en de geest


Scherpe focus in een soepeler lijf


Gezonder en bewuster leven

Inspanning en ontspanning tijdens afwisselende bewegingen


Gevoel van flow ervaren en meer contact met je lijf